Punt West Brouwers Eiland

Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer, is Punt-West Hotel & Beachresort onder andere gerealiseerd door Topcasco in opdracht van Van den Nieuwendijk Bouw. Het natuurgebied is ca. 150 ha. groot. En hier is het prachtige Punt West Brouwers Eiland tot stand gekomen.

Hier zijn 37 recreatiewoningen geleverd en gemonteerd inclusief dakelementen van het Beachclub “Werelds aan het Strand”.

 Alle villa’s liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort. Voor de villa’s is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De woningen hebben groene daken en passen perfect in de omgeving. Alle villa’s bieden veel privacy, hebben een zeer hoog afwerkingsniveau met grote raampartijen en beschikken over luxe keukenapparatuur, moderne badkamers en riante (woon)keukens. De villa’s zijn omringd door een grote veranda waar het heerlijk vertoeven is.

Project Punt West Brouwers Eiland
Project Punt West Brouwers Eiland

Op het eiland midden in de baai liggen de hotelstudio’s, hier bevindt zich ook de Beachclub. De hotelstudio’s bestaan uit twee verdiepingen en hebben een kitchenette en een terras met terrasmeubilair vanwaar uitzicht is over de baai of het eiland zelf.

Bekijk ook zeker deze mooie video over de verloop van het project Punt West Brouwers Eiland!